puedes obtener los ingredientes en el Mercado de San Enrique
1 kg de atun (1 kilo of fresh tuna) | Juan Carlos Prieto |
1 kg yuca (kilo of fresh or frozen cassava) | Prieto Moran Ludivina |
2 cucharadas aceite (2 tablespoons oil) | |
2 tomates (2 chopped tomatoes) | Frutas Angel y Jose |
1 cebolla morada ( 1 onion, chopped) | Frutas Hermano Mate |
1 cucharadita pimenton (1 teaspoon of non-hot chili pepper. You can use ground paprika) | Prieto Moran Ludivina |
2 cucharaditas comino (2 teaspoons ground cumin) | Prieto Moran Ludivina |
8 tazas de agua (8 cups of water) | |
5 ramas cilantro (5 sprigs of coriander or cilantro) | |
Sal al gusto (Salt) |
Notas: Podemos preparar variaciones del encebollado mixto con camarones y otros maris-cos. También se puede agregar una variedad de hierbas diferentes para preparar el caldo, pero el cilantro es el principal.
Notes: Prepare variations of the mixed onion with shrimp and other seafood. A variety of different herbs can also be added to make the broth, but coriander is the main one.
Fuente
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